maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kuopiosta kaunista kerrottavaa

Kävimme jälleen vierailulla Itä-Suomessa ja Kuopiossa. Nyt meillä oli paremmin aikaa tutustua Kuopion keskustaan ja sen lanka- ja askartelukauppoihin. Täytyy edelleenkin vain kehua kuopiolaisten ystävällisyyttä ja palveluhenkisyyttä! 
Kävimme aivan ihanassa kaupassa, jossa oli myytävänä lankoja, uskomaton määrä nappeja, kankaita, ihania erilaisia pitsejä sekä muuta mukavaa kädentaitoisille ihmisille. Minä en tietenkään muista liikkeen nimeä, mutta onneksi Juulianna muistaa. Juulianna otti liikkeen sisältä pari kuvaa, jotka liittää tähän jutun jatkoksi. Lisäksi kävimme rautatieaseman lähellä olevassa askarteluliikkeessä, jossa oli todella asiantuntevaa palvelua. Uskomatonta, kuinka hyvä olo tulee hyvästä ja luonnollisesta palvelusta!
No, nyt minun täytyy palata takaisin opiskelukirjojen pariin. Väliaikatietona kerrottakoon, että mörkö-lapaset edistyvät kyllä, mutta hitaanlaisesti. Toinen lapanen on valmis, ja toista olen kutonut peukun kohdalle. Täytyy myöntää, että opiskelut häiritsee nykyään pahasti tätä minun luovaa tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti