torstai 9. tammikuuta 2014

Kaiken maailman kasseja!


Hei, tänään täällä kirjoittelee Juulianna, sillä äiti jo nukkuu. :)

Esittelypostissamme kerroimme molemmat hieman omista vahvuuksistamme ja nk. ''bravuurituotteistamme''. Äidillä eli Marjolla ne ovat huovutetut asiat, ja minä itse pidän erityisesti hänen tekemistään huovutetuista kasseista ja laukuista, joita kutsumme Mätäksiksi. Kaivoin kovalevyn kätköistä joitain suosikkejani äitini kätten tuotoksista, siispä seuraavaksi hieman silmäkarkkia kuvien muodossa:


Tässä sinisävyinen nypykkä-mätäs, joka on äidillä tällä hetkellä itsellään käytössä. Tästä kassista kuulee kehuja jatkuvasti, eikä ihme. :) 
Tämä on minun ehdoton suosikkini, koska se tuo mieleen muumimamman käsilaukun. 
Esittelypostissa myös minä kerroin tekeväni kasseja. Kuvitan uniikkeja kangaskasseja käsin tekstiilitussein- ja maalein. Astetta persoonallisempia pusseja, joista kuvia seuraavaksi.


Ompelijan mallinukke-kassi, joka on osa Taito Lappi Rovaniemen ''kassimallistoa''. Tämä toki on omaa vaatetusalan opiskelijan sydäntä lähellä.
Kaikkein eniten kuitenkin nautin jokseenkin fotorealististen kassien kuvituksista. Tässä Lydia Deetz elokuvasta Beetlejuice.


Osaamisalueemme siis selkeästi eroavat toisistaan ja molempien tuotteille on omat kohderyhmänsä. Toisaalta ne ovat myös niin monipuolisia, että jokaisen mieleen varmasti löytyy jotain!
Ulkoasu alkaa pikkuhiljaa asettua aloilleen, banneri toki vielä puuttuu. Jospa seuraavan kerran asiaan palatessa olisi sekin jo valmis. :)

-Juulianna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti