sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Pöykkölän joulumyyjäiset 2014!


Pöykkölän myyjäiset siis! Myyjäisissä oli kolme erillistä myyntihallia, joista pääsimme kolmanteen eli perimmäiseen. Ensimmäisenä päivänä meitä hieman arvelutti että saammeko mitään myydyksi, kun ihmiset eivät tuntuneet löytävän viimeiseen halliin yhtä hyvin kuin muihin, mutta lopulta se osoittautuikin hyväksi jutuksi - ihmisillä oli tilaa katsella ja pysähtyä ihmettelemään myyntituotteita, kun porukkaa oli vähemmän. Tässä äiti värkkää maalarinteipin kanssa ja pakoilee kameraa.
Myynnissä meillä oli kasseja, niin huopaisia kuin kankaisiakin, pari pompulahuivia, ruusuvalosarjoja sekä erikoiskoristeltuja pipareita. Selkeästi parhaiten myivät huopakassit, ruusuvalot sekä piparit, joten niitä varmasti otamme myyntiin seuraaviinkin myyjäisiin :)
Valosarjoista oli todella vaikea saada kunnollista kuvaa, kun valo pois päältä köynnösten idea ei tule ilmi, ja valo päällä taas ruusujen rakenne ei erotu kunnolla. Vaikeaa. Mutta kehuja saimme ja moni jäi ihmettelemään, kuinka olimme ruusut tehneet. Jotkut luulivat niiden olevan kaupasta ostettuja, jolloin toki valistimme tehneemme ruusut itse ja ostaneemme vain paljaat valosarjat. 
Tässä kuvaa myyntipöytämme toisestakin sivusta. 
Hieman lähikuvaa ruusuista...... Ja lisää ruusuja. Tämä valosarja meni eräälle kaverilleni joululahjaksi. Toimii hyvin sekä lasipurkissa pöytävalona että myös valoköynnöksenä ripustettuna. :) 


Minulla on eräs ompeluprojekti käsillä, olen ehtinyt sitä suunnitella ja hiukan valmistellakin ja huomenna aion ostaa kankaat. Aion ottaa varmuuden vuoksi välivaihekuvia, josko saisin niistäkin kirjoituksen kasaan! Sen voin paljastaa, että kyseessä on jotain varsin erikoista ja suloista!

-Juulianna

2 kommenttia: